fbpx

WDS Markkinointitiimi – kun haluat markkinoinnin tuottavan myyntiä

WDS Markkinointitiimi on palvelu yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa markkinoinnin tai osan siitä ja saada jatkuvasti parempia tuloksia: myyntiliidejä, asiakkaita myymälöihin tai lisää verkkokaupan myyntiä – pitkäjänteistä brändin rakentamista unohtamatta.

Palveluun sisältyy systemaattinen markkinoinnin suunnittelu, toteutus sekä seuranta ja optimointi.

Tyypillisiä yritysten markkinoinnin ongelmia

  • Markkinointia ei suunnitella tai johdeta säntillisesti
  • Markkinointia tehdään ja toteutetaan mututuntumalla
  • Markkinoinnin tuottoa ja tuloksia ei mitata
  • Markkinointi on kuluerä eikä se edistä kasvua

Ulkoistettu markkinointitiimi tuo mitattavia tuloksia

WDS Markkinointitiimin avulla saat tehot irti digitaalisista kanavista ja verkkomyynnin mahdollisuuksista.

Voit seurata markkinoinnin tuloksia ja raportteja WDS App -sovelluksesta, johon kokoamme yrityksesi markkinoinnin tärkeimmät mittarit. Näet konkreettisesti, miten markkinointi-investointi tuottaa kasvua ja halutessasi voi tarkastella tuloksellisuutta myös kanavatasolla.

 

Aikaansaava markkinointitiimi yhdellä kuukausisopimuksella

WDS Markkinointitiimi on vaihtoehto useamman kumppanin kanssa työskentelemiselle tai yrityksen oman markkinointiosaston perustamiselle. Kun ulkoistat yrityksesi markkinoinnin Markkinointitiimille, säästät sekä johtamiseen kuluvaa aikaa että rahaa.

“Laskimme, että yksi tai kaksi palkattua markkinoinnin tekijää ei riitä tekemään kaikkea, mitä tarvitsemme: koodausta, sisällöntuotantoa, mainontaa, sovelluksia, budjetointia, suunnittelua. Saimme WDS:stä hyvät suositukset, joten valinta oli helppo tehdä.”
Pauli Niinikoski toimitusjohtaja Elega
“Miksi palkkaisin iTapsalle yhden markkinointityöntekijän, joka hoitaa koko paletin, kun tavallaan samaan rahaan tai jopa halvemmalla saa huomattavasti isomman tiimin alan ammattilaisia.”
Niklas Koponen Toimitusjohtaja iTapsa
“Yhteispeli on toiminut tosi hyvin. WDS:llä on kehittyvä ja laaja osaaminen, jollaista meidän ei olisi mitään järkeä pitää omilla palkkalistoillamme.”
Konsta Peltokorpi Toimitusjohtaja Väriset

Tämän kaiken saat yhdellä kuukausihinnalla:

  • Yrityksellesi nimetty asiakaspäällikkö johtaa markkinoinnin suunnittelua, toteutusta, raportointia ja optimointia. Yrityksesi markkinoinnin luottohenkilö, johon voit aina tarvittaessa olla yhteydessä.
  • Jatkuvia markkinoinnin toimenpiteitä. Tiimissä on tarpeen mukaan esimerkiksi sisällöntuotannon, verkkosivukehityksen, designin tai digitaalisen mainonnan tekijöitä. Markkinointitiimin avulla asiat tapahtuvat ja omaa aikaasi vapautuu muuhun.
  • Kuukausipalaverit, joissa seurataan markkinoinnin tuloksellisuutta ja suunnitellaan tulevia toimenpiteitä.

Markkinoinnin toimenpiteet: pitkäjänteinen brändityö ja nopeaa kauppaa klikeistä – tarpeen mukaan

Yrityksen kannattava kasvu vaatii sekä vahvaa brändiä että suoraviivaisesti myyntiin ohjaavaa markkinointia. Markkinointitiimi huomioi molemmat.

Oikea yhdistelmä toimenpiteitä varmistaa, että yritys on tunnettu, siltä halutaan ostaa ja että kauppaa syntyy.

  • Vahvan brändin hyödyt näkyvät varsinkin pitkällä aikavälillä, jopa vuosien kuluessa.
  • Suoraan myyntiin ohjaavalla digimainonnalla liidien lisääminen ja myynnin kasvattaminen onnistuu jopa viikoissa, mutta pidemmällä aikavälillä vahva brändi tekee siitä entistä edullisempaa.

 

WDS Markkinointitiimin hinnoittelu ja aloitus

1) Kartoitus – Maksuton 1 h palaveri

Kartoitamme yrityksesi liiketoiminnan tavoitteet ja markkinoinnin nykytilan. Niiden perusteella teemme ehdotuksen startin ja jatkuvan palvelun sisällöstä. Keskustelu on täysin maksuton ja sitoumukseton.

Sovi kartoituspalaveri

2) Markkinointistartti – projektit tarpeen mukaan

Starttivaiheen projekteilla varmistetaan markkinoinnin vankka perusta ja siten edellytykset jatkuvan markkinoinnin tuottavuudelle. Yrityksesi tilanne ja tavoitteet määräävät, mitä projekteja kannattaa tehdä heti aluksi ja mitä voidaan lykätä tai jättää kokonaan pois.

Brändistrategia
+ brändi-ilme

Kiteytetään, mitä yritys haluaa olla, minne se on menossa, miten se puhuu ja miltä se näyttää – pohja koko liiketoiminnalle ja markkinoinnille.

Lue lisää

alk. 8 950 €

Markkinointi-
suunnitelma

Rakennetaan markkinoinnin pelikirja, joka ohjaa mitattavia tuloksia tuoviin toimenpiteisiin. Tavoitteet, mittarit, toimenpiteet, viestit…

Lue lisää

alk. 4 450 €

Verkkopalvelu + markkinoinnin automaatio

Uudistetaan verkkopalvelu tehokkaaksi myyntikanavaksi, jossa asiakas voi aloittaa ostamisen jo tänään. Kytketään mukaan markkinoinnin automaatio ja CRM.

Lue lisää

alk. 14 000 €

3) Jatkuva markkinointi – mitattavaa kasvua

Digi

Maksettujen digikanavien hallinnointi, joka ohjaa potentiaaliset asiakkaat verkkosivuille. Tavoitteena myyntiliidit, verkkomyynti tai kävijät myymälöihin.

2 500 €/kk

Teho

Digimainonnan hallinnointi, myyvän verkkosivuston kehitys sekä teknologian kokonaisuus.Tavoitteena mitattavasti laadukkaita myyntiliidejä tai verkkokaupan myyntiä sekä vahvistaa brändiä.

4 950 €/kk

Kasvu

Markkinointia, joka hyödyntää tarpeen mukaan sekä digitaalisia että perinteisiä kanavia. Vaikuttaa kaikissa asiakkaan elinkaaren vaiheissa sekä vahvistaa brändiä.

9 950 €/kk

Varaa maksuton 1 h kartoitus

Palaverissa käydään läpi vapaamuotoisesti keskustellen yrityksesi liiketoiminnan tavoitteet ja markkinoinnin nykytila. Niiden perusteella teemme ehdotuksen yrityksesi tarpeisiin sopivan startin ja jatkuvan palvelun sisällöstä.

Keskustelu on täysin maksuton ja sitoumukseton.

Perttu Paukkeri
New Business, CEO
010 2319 580
etunimi.sukunimi@wds.fi