fbpx

Markkinoinnin johtaminen

Palvelu tuo toimitusjohtajalle, myyntijohtajalle tai markkinointijohtajalle osaamista ja apua markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Otamme markkinoinnistasi vetovastuun ja toteutamme sen tuloskärki edellä

Pidämme huolen siitä, että markkinointi toteutetaan oikeaoppisesti, toiminta on suunnitelmallista sekä tulostavoitteet täyttyvät. Palvelu tuo toimitusjohtajalle, myyntijohtajalle tai markkinointijohtajalle osaamista ja apua markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Miksi palkata yksi markkinointispesialisti vakituiseen työsuhteeseen, kun voit samalla rahalla palkata koko tiimin asiaansa erikoistuneita asiantuntijoita? Saat yhdellä sopimuksella käyttöösi markkinointipäällikön, digimarkkinoinnin asiantuntijat (kuten Facebook, Adwords), sisällöntuottajan, graafikon ja koodarin.

Markkinoinnin käytännön toteutus järjestetään yhdistämällä yrityksesi jo markkinoinnin parissa työskentelevät henkilöt ja WDS:n osaajat yhdeksi, tehokkaaksi markkinointitiimiksi.

Tutustu markkinoinnin johtamisen prosessiin

Mitä pitää sisällään ja mihin se mukautuu?

Suunnitelmallisen markkinoinnin vetovastuu

  • Markkinoinnin vetovastuu ja toteuttaminen
  • Jatkuva kehittäminen
  • Strategian toteutumisen seuranta

Käytännön toteutus

  • Toteutuksen roolit voidaan järjestellä tapauskohtaisesti
  • Tulosten mittaaminen ja raportointi

Mitkä ovat hyödyt?

  • Olemme perillä markkinoinnin viimeisimmistä keinoista
  • Markkinointia johdetaan ammattimaisesti, tuloskärki edellä
  • Kaikki markkinointipalvelut yhdeltä toimijalta
  • Käytössäsi markkinointikokemus useilta eri toimialoilta

Käytännössä palvelu tuotetaan Markkinointitiimi-mallimme mukaisesti. Tutustu palveluun

WDS Markkinointitiimi tuo kasvua yhdellä kuukausisopimuksella!

WDS Markkinointitiimi -palvelun avulla saat yrityksellesi täysverisen markkinointitiimin yhden palkatun työntekijän hinnalla. Palvelu sisältää markkinoinnin johtamisen, suunnittelun, toteutuksen sekä tulosten raportoinnin. Tiimiin kuuluu markkinointipäällikkö, tuotanto-AD, sisällöntuottaja sekä digimarkkinoinnin ja markkinointiautomaation asiantuntijoita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua yrityksenne markkinoinnin tehostamiseen? Etsitkö uutta toimistokumppania, jonka kanssa haetaan parempia tuloksia? Ota yhteyttä, vastaamme tuota pikaa.