fbpx

Mittaristot, ROMI ja prosessit

Puuttuuko markkinoinnistanne luvut? Ilman tavotteita ei ole mittareita, ilman mittareita ei voida johtaa. Tavoitteisiin puolestaan päästään jatkuvasti kehittyvällä prosessilla.

Tuloksellisen markkinoinnin perusedellytys on oikeanlainen mittaristo. Se ohjaa suunnittelua ja taktista markkinointia. Se kehittää markkinointia viikko viikolta tuloksellisemmaksi. Se tuottaa tietoa asiakkaista ja tuloksista.

  • Rakennamme reaaliaikaisen mittariston, markkinoinnin dashboardin, joka on johdettu suoraan liiketoimintanne tavoitteista
  • Yhdistämme liiketoimintanne lukuja avainmittareiden (KPI) laskemiseksi, kuten markkinoinnin ROI, uuden asiakkaan hankkimishinta (CAC) tai asiakkaan elinkaariarvo (CLV)
  • Säännöllisillä markkina- ja asiakastutkimuksilla selvitämme markkinointistrategian mukaisia avainlukuja sekä seuraamme asiakkaidenne tyytyväisyyttä, joka korreloi suoraan asiakkaidenne suositteluhalukkuuteen
  • Jalostamme tietoa, joka kehittää liiketoimintaa, emme tarjoile vaikeaselkoisia PDF-datapläjäyksiä
  • Muodostamme markkinoinnin johtamiseen ja taktiseen toteutukseen prosessin, johon osallistuu avainhenkilöitänne, WDS:n henkilöstöä sekä mahdollisia muita kumppaneita

WDS Markkinointitiimi tuo kasvua yhdellä kuukausisopimuksella!

WDS Markkinointitiimi -palvelun avulla saat yrityksellesi täysverisen markkinointitiimin yhden palkatun työntekijän hinnalla. Palvelu sisältää markkinoinnin johtamisen, suunnittelun, toteutuksen sekä tulosten raportoinnin. Tiimiin kuuluu markkinointipäällikkö, tuotanto-AD, sisällöntuottaja sekä digimarkkinoinnin ja markkinointiautomaation asiantuntijoita.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Tarvitsetko apua yrityksenne markkinoinnin tehostamiseen? Etsitkö uutta toimistokumppania, jonka kanssa haetaan parempia tuloksia? Ota yhteyttä, vastaamme tuota pikaa.