Verkkosivujen uudistaminen lähtölaukaus menestyksekkääseen digimarkkinointiyhteistyöhön

Case: Jetta-talo

Jetta-Talo on pitkän linjan talopakettitoimittaja, joka on palvellut suomalaisia oman kodin rakentajia jo yli 40 vuoden ajan. Perheyrityksen liikevaihto on yli 30 milj. euroa ja se työllistää lähes 100 talonrakentamisen ammattilaista.

Jetta-Talon verkkosivut olivat jääneet ajastaan jälkeen niin ilmeeltään kuin käytettävyydeltään. Sivuston vierailijalle sivusto näyttäytyi hitaana käyttää, millä oli vaikutusta myös hakukonesijoituksiin sekä digimarkkinoinnin tehokkuutteen.

Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena olikin tuoda sivusto visuaaliselta ilmeeltään 2020-luvulle, parantaa sivuston käytettävyyttä, nopeutta ja ylläpitoa sekä parantaa hakukonenäkyvyyttä.

Tutustu verkkosivut-palveluumme Lue lisää digitaalisesta markkinoinnista

Verkkosivuprojekti käyntiin asiakaspolkujen määrittelyllä

Projektin konseptointivaihe käynnistettiin yhteisellä asiakaspolkujen määrittelytyöpajalla Jetta-Talon projektiryhmän kanssa, johon kuului sekä markkinoinnin että myynnin vastuuhenkilöitä. Näin saatiin luotua tehokkaasti ymmärrys siitä, miten sivuston tulisi palvella oman kodin rakentajia koko heidän asiakaspolkunsa ajan. Samalla kartoitettiin Jetta-Talon myynti- ja markkinointitiimien tarpeet ja odotukset sivustouudistukselle.

Asiakaspolkua vasten suunnittelimme uuden sivuston sivukartan sekä kävimme läpi tarvittavat muutokset sivuston sisältöihin. Tätä työtä tuki taustalle tehty laaja hakusanatutkimus ja sisältösuunnitelma, joiden avulla sivuston sivu- ja sisältörakenne suunniteltiin vastaamaan hakukoneoptimoinnin tarpeita.

Verkkosivujen ilmeen suunnittelussa päivitimme Jetta-Talon brändivärit kotoisiksi ja lämpimiksi ja nostimme talomallistojen kuvat päärooliin sivustolla.

Sopiviin kohtiin sijoitelluilla konversiokoukuilla kasvatetaan aktiivisesti markkinointirekisteriä sekä ohjataan käyttäjää aktiivisesti tarjouspyynnön jättämiseen.

Räätälöity WordPress- toteutus ja integraatiot myynnin ja markkinoinnin järjestelmiin

Sivusto koodattiin räätälöidysti WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, mikä mahdollisti mm. ylläpidon näkymien selkeyttämisen sekä sivuston nopeuden optimoinnin. Taustalla varmistettiin, että sivuston kautta tulevat markkinointilistalle liittyjät ja myynnin liidit ohjautuvat automaattisesti markkinoinnin automaatiojärjestelmään sekä CRM:ään, josta ne ohjautuvat taloedustajille käsittelyyn.

Lue markkinoinnin automaatiosta Mistä verkkosivujen hinta muodostuu?

Jatkuvalla markkinointiyhteistyöllä parannusta digimarkkinoinnin tuloksiin

Yhteistyö jatkui luontevasti jatkuvalla markkinointiyhteistyöllä digimarkkinoinnin osalta. Markkinointitiimi -palvelulla vastaamme digianalytiikasta, digimarkkinoinnista ja markkinointiautomaation kehittämisestä sekä SEO-ohjatusta sisällöntuotannosta.

Tutustu markkinointitiimi-palveluun

Markkinoinnin automaation merkitys liidigeneroinnissa 40%

Kiinnostuitko?

Varaa maksuton konsultaatio, jossa keskustelemme

 • Miten verkkosivut voisivat tuottaa enemmän bisneksellenne?
 • Miten verkkosivut kytketään osaksi myyntiänne ja markkinointianne
 • Miten brändinne näkyy verkossa
 • Keskustelun jälkeen saat liiketoimintaanne sopivan tarjouksen verkkosivujen uudistuksesta.

Henri Hienonen Sales Director 050 361 7764 henri.hienonen@wds.fi

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn
  tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  In English Ota yhteyttä