fbpx

Markkinointitoimisto WDS

Yhdistämme tiedon, luovuuden ja teknologian markkinoinniksi, joka auttaa asiakkaitamme nousemaan seuraavalle tasolle. Olemme kasvava ja sitoutunut joukko spesialisteja usealta eri osaamisalueelta.

Tapamme toimia

Asiantuntijuus
Tunnistamme asiakkaamme tarpeen ja voimme tarjota juuri tarpeellisen määrän osaamista. Kehitymme jatkuvasti asiantuntijuudessaamme, niin tiiminä kuin yksilöinä.

Toimimme tuloksellisesti: hoitamalla oman työmme tavoitteellisesti tuotamme myös asiakkaille mitattavissa olevia tuloksia. Tiedämme mitä odotamme toisiltamme, tiedämme, mitä asiakkaat ja sidosryhmämme odottavat meiltä.

Yhdessä
Tsemppaamme toinen toistamme ja annamme toisillemme positiivista palautetta. Emme kilpaile keskenämme vaan taklaamme yhteisiä haasteita ja onnistumme yhdessä. Välitämme itsestämme, toisistamme, asiakkaistamme ja sidosryhmistämme. Vastuu ei sovi kaikille, mutta meille se on elinehto.

Yhdessä tekeminen edellyttää avoimuutta. Avoimuus luo luottamusta. Toimimme avoimesti yksilöinä ja yrityksenä. Jaamme tietoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Rakennamme avointa ilmapiiriä, jossa eri mielipiteet, ajatukset ja ideat on mahdollista tuoda esiin hyväksyvässä ilmapiirissä.

Rohkeasti
Olemme proaktiivisesti hereillä etsimässä uusia tapoja kehittää ja ratkaista. Etsimme uusia ratkaisuja myös totutun ulkopuolelta, suuntaamme katseen huomiseen ja toteutamme tässä päivässä. Kannustamme uusiin kokemuksiin ja uuden opetteluun. Sen klassisen mukavuusalueen ulkopuolelle siirtyminen on kuin avannossa pulahtaminen, jälkikäteen tuntuu varmasti hyvältä. Rajoja rikkomalla löydetään merkittävän kilpailuedun tekijät.

Tekijät

Kyösti Raiskinmäki
linkedin-square Account Director
010 2319 585
etunimi.sukunimi@wds.fi

Perttu Paukkeri
linkedin-square New Business, CEO
010 2319 580
etunimi.sukunimi@wds.fi

Siiri Akrenius
linkedin-square Project and Account Manager
040 526 4056
etunimi.sukunimi@wds.fi

Henri Kemppi
Head of Digital
040 545 1029
etunimi.sukunimi@wds.fi

JP Kankkunen
Digital AD
010 2319 581
etunimi.sukunimi@wds.fi

Miro Koliseva
linkedin-square Digital Marketing Specialist / Account Manager
etunimi.sukunimi@wds.fi

Jacob Stewart
Lead Visual/Brand Designer
050 403 4360
etunimi.sukunimi@wds.fi

Linda Viljanen
Digital Marketing Specialist & Team Coordinator
045 133 5443
etunimi.sukunimi@wds.fi

Camilla Tauro
Digital Content Specialist
etunimi.sukunimi@wds.fi

Merja Kuurto
Content & Social Media Specialist
041 455 0765
etunimi.sukunimi@wds.fi

Frans Hollström
Marketing Specialist
etunimi.sukunimi@wds.fi

Mikke Sundman
Senior PPC Specialist
010 2319 583
etunimi.sukunimi@wds.fi

Zaida Illana
Digital Marketing Specialist
(äitiyslomalla)
etunimi.sukunimi@wds.fi

Töihin meille?

Alusta asti olemme ymmärtäneet ihmisten ja kulttuurin merkityksen. Työpaikka ei voi olla suorituspaikka, vaan kasvualusta, joka auttaa ihmisiä kukoistamaan. Kulttuuriamme ohjaa arvot, joita määritämme yhdessä tekemisen rinnalla.

Töihin

Freelancer?

Täydennämme jatkuvasti myös yhteistyökumppaniverkostoamme, ja etsimme taitavia graafikoita, valo- ja videokuvaajia, copywritereita, sisällöntuottajia sekä web-kehittäjiä.

Yhteistyö