5 syytä valita ulkoistettu markkinointikumppani

Reading Time: 2 min

Markkinoinnin ulkoistaminen on yhä suositumpi valinta yrityksille, jotka haluavat pysyä kilpailukykyisinä, ilman suuria investointeja in-house-markkinointitiimiin. Konsultit kuitenkin kuulostavat kalliilta. Kumman puoleen kannattaa kallistua: ulkoiseen vai sisäiseen?

1. Kustannustehokkuus

Oman markkinointitiimin palkkaaminen ja ylläpitäminen voi olla kallista. Palkan lisäksi on huomioitava sivukulut, työvälineet, koulutus ja muut henkilöstökulut. Ulkoistamalla markkinoinnin voi hyödyntää joustavasti hinnoiteltuja palvelupaketteja.

Tehdäänpä esimerkkilaskelma: Markkinointipäällikön mediaanipalkka on 4700 euroa (2024). Työnantajakuluineen kerrottuna kokonaiskustannus on 6580 euroa kuussa. Suhteellisen iso raha yhdestä ihmisestä, eikö? Samalla hinnalla saa tiimillisen osaajia.

Lue lisää markkinointitiimi-palvelustamme ja tutustu esimerkkihintoihin kuukausipaketeillemme

2. Monipuolinen osaaminen

Yksi ulkoistamisen pääetu on osaamisen laajuuden varmistaminen. Yksi ihminen harvoin osaa yhtä paljon, kuin tiimillinen syväosaajia.

Ulkoistettu markkinointikumppani tarjoaa laajan osaamis- ja kokemuspohjan, jota yksittäinen työntekijä ei voi tuoda mukanaan. Toimistojen tiimeissä on asiantuntijoita kaikilta markkinoinnin alueilta – strategisesta suunnittelusta sisällöntuotantoon ja analytiikkaan. Tämä takaa, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua ja tuloksia ilman, että tarvitsee investoida laajamittaisesti henkilöstön koulutukseen ja kehitykseen.

Lue, miten johdamme markkinointiasi ja autamme sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet

3. Joustavuus ja skaalautuvuus

Markkinoinnin tarpeet voivat vaihdella suuresti sesonkien ja kampanjoiden mukaan. Ulkoistettu kumppanuus tarjoaa joustavuutta skaalata markkinointitoimia tarpeiden mukaan: lisätä panostuksia sesonkiaikoina tai vähentää hiljaisempina kausina. In-house -tiimin kanssa tällainen joustavuus on hankalampaa ja usein kallista. Ulkoistamalla saa markkinointiresurssit käyttöön juuri silloin, kun niitä eniten tarvitsee.

4. Ajantasalla pysyminen digimarkkinoinnin kehityksessä

Digimarkkinoinnin kenttä kehittyy nopeasti. Uusia kanavia, työkaluja ja algoritmeja ilmestyy jatkuvasti, jolloin yhden henkilön on lähes mahdotonta pysyä ajan tasalla kaikista näistä muutoksista. Ulkoistettu markkinointikumppani seuraa aktiivisesti alan kehitystä, kouluttautuu säännöllisesti ja käyttää viimeisimpiä teknologioita. Tämä takaa, että markkinointi hyödyntää uusimmat trendit ja mahdollisuudet, mikä parantaa kilpailukykyä.

Lue lisää digitaalisen markkinoinnin palveluistamme

5. Keskittyminen ydinliiketoimintaan

Ulkoistamalla markkinoinnin voi keskittyä paremmin omaan ydinliiketoimintaan. Markkinointikumppani hoitaa kampanjat, sisällöntuotannon, analytiikan ja optimoinnin, jolloin asiakkaalla on enemmän aikaa keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen. Tämä taas tuo merkittäviä strategisia etuja ja auttaa yritystä saavuttamaan pitkän aikavälin tavoitteet tehokkaammin.

Liian hyvä ollakseen totta? Soita Sales Director Henri Hienoselle, hän vahvistaa tämän artikkelin paikkansapitävyyden! Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen sivun alareunasta.

Tilaa vinkit markkinointiin!

Tilaa uutiskirjeemme, joka sisältää blogeja markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä WDS:n kuulumisia.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Ota meihin yhteyttä

  Lähetä viesti, olemme yhteydessä tuota pikaa!

   Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn
   tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   In English Ota yhteyttä