Merja Kuurto

Content & Social Media Specialist
041 455 0765
merja.kuurto@wds.fi

Merja Kuurto on WDS:n sosiaalisen median asiantuntija joka osaa myös tarvittaessa pelastaa henkesi.

Markkinointitoimisto WDS:n Content & Social Media Specialist Merja Kuurto pitää huolen siitä, että asiakkaidemme sosiaalisten median kanavilla vuorovaikutus seuraajien ja yrityksen profiilin välillä on aktiivista.

Merja keskittyy asiakkaidemme tekstisisältöjen tuottamiseen, yritysten sosiaalisten medioiden hallintaan ja kehittämiseen sekä verkkosivujen ylläpitoon. Tärkeä osa työstä on olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme asiakkaisiin ja olla korva herkkänä somessa saatuihin kommentteihin, luoden näin yrityksen ympärille sitoutuneita seuraajia.

“Parasta tässä työssä on se, että pääsen käyttämään luovuuttani sekä luomaan aitoja yhteyksiä yrityksen ja ihmisten välille. Somessa läsnäolo on yksi tärkeä osa yrityksen näkyvyyttä, sillä ihmiset arvostavat henkilökohtaisuutta myös täällä bittiavaruuden syövereissä. Huippua on myös kehittää toimivia sisältöjä ajankohtaisista aiheista sekä testailla Facebookin ja Instagramin mainoksia. Eritysesti olen innoissani Instagramin Stories-osion mainoksista”, kertoo Merja.

Koulutukseltaan Merja on tradenomi. “Ennen WDS:lle tuloani työskentelin pienen yrityksen some-spesialistina sekä toiminnanjohtajana yhdistyksessä. Tehtävissäni pääsin kehittämään erityisesti some-viestintää ja -markkinointia. Nykyinen työni onkin luonteva jatkumo jo aiemmin hankitulle osaamiselle”, toteaa Merja.

Tulevaisuuden suunnitelmissa hänellä onkin pysyä uusimpien digi-ilmiöiden mukana sekä opiskella lisää uusia digitaitoja kuten koodausta.

Merjan harrastuksiin kuuluu nykytanssi, “höntsäsähly”, kulttuurin suurkulutus ja kirppistely. Hänet saattaa usein löytää musakeikoilta, kirppiksiltä tai kuvaamasta mielenkiintoisia rakennuksia.

“Vesi on toinen elementtini ja uinti on ollut aina lähellä sydäntä! Olen mm. virallinen uimaopettaja ja hengenpelastaja. Kotona minua odottaa rakas lemmikkini Pupu, joka on kylläkin kissa”, Merja naurahtaa.

Ota meihin yhteyttä

Lähetä viesti, olemme yhteydessä tuota pikaa!

    Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojasi käsittelyn
    tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    In English Ota yhteyttä