Ulkoista yrityksesi markkinointi ja saavuta parempia tuloksia!

Kokonaisvaltainen markkinointikumppanuus on tehokas ratkaisu pk-yrityksille – säästät aikaa ja tehostat markkinointiasi asiantuntevalla kumppanilla, joka johtaa markkinointiasi suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Haluatko saada lisää tehoa yrityksesi markkinointiin?

WDS:n tarjoama markkinointitiimimalli on tehokas tapa johtaa pk-yrityksesi markkinointia ja saavuttaa tavoitteesi ilman oman tiimin tarvetta. Olitpa sitten kasvattamassa verkkokauppamyyntiäsi, houkuttelemassa enemmän asiakkaita kivijalkaliikkeeseesi tai vahvistamassa liidien generointia, markkinoinnin ulkoistaminen vapauttaa resurssejasi ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä ydinliiketoimintaasi.

Ota yhteyttä

Millaisille yrityksille palvelumme sopii?

Myyntiorganisaatiot

Tarjoamme digitaalisen asiakashankintakoneiston ja seurantamittariston, joka kattaa koko myyntiprosessisi ensikontaktista kauppaan asti. Näin myyntitiimisi voi keskittyä parhaisiin asiakkaisiin ja erinomaiseen asiakaskokemukseen.

wds_www_ikonit-11

Kivijalkaliikkeet ja -palvelut

Rakennamme markkinointikokonaisuuden, joka ohjaa asiakkaasi liikkeisiisi ja vahvistaa samalla brändin tunnettuutta. Verkkosivuillasi hyödynnämme toimintoja, jotka tukevat asiakkaitesi ostamista jo etukäteen verkossa.

Verkkokaupat

Autamme kasvattamaan verkkokauppasi myyntiä kanava ja toimenpide kerrallaan. Tuotemyynnin lisäksi autamme sinua tuottamaan tarpeellisia brändisisältöjä, jotka tehostavat markkinointiasi ja houkuttelevat asiakkaitasi.

Kuluttajabrändit

Edistämme tunnettuuttasi kohderyhmissä monikanavaisesti, jotta tuotteidesi menekki jakelijoiden kaupoissa kiihtyy ja saat parempaa näkyvyyttä markkinoilla.

Miksi valita meidät markkinointikumppaniksi?

Markkinoinnin johtaminen

Otamme vetovastuun markkinoinnistasi ja varmistamme suunnitelmallisen toteutuksen. Huolehdimme strategian kehittämisestä, toteutuksen seurannasta ja tulosten mittaamisesta. Varmistamme tulostavoitteidesi täyttymisen.

Markkinointitiimi kustannustehokkaasti

Ulkoistamalla markkinointisi saat käyttöösi kokonaisen markkinointitiimin monipuolisen osaamisen yhden henkilön sijasta. Tämä säästää resurssejasi, kun sinun ei tarvitse palkata eri alojen osaajia tai huolehtia heidän kouluttamisestaan.

Kokemus ja ammattitaito

Hyödyt pitkäaikaisesta kokemuksestamme ja menestyksekkäistä tuloksistamme pk-yritysten markkinoinnissa. Pidämme ammattitaitomme ajan tasalla jatkuvan oppimisen avulla, jotta käytössäsi on aina tehokkaimmat strategiat.

Kasvun hinta -opas kuluttajaliiketoimintaan

Mietitkö, miten kasvattaa myyntiäsi ja erottua kilpailijoista markkinoinnilla? Kokosimme parhaat vinkit pk-yrityksen päätöksentekijöille digimarkkinoinnin ja brändin kehityksen onnistumiseen.

Lataa opas

Toivotko yrityksellesi kasvua? Sovitaan tapaaminen!

Alkukartoituksessa käymme läpi

 • Liiketoimintanne tulevien vuosien tavoitteet
 • Lähtötilanteen kartoitus & markkinoinnin tarpeiden määrittely
 • Tapaamisen jälkeen saat tarkemman tarjouksen ja aikataulun yhteistyömme aloituksesta

Henri Hienonen Sales Director 050 361 7764 henri.hienonen@wds.fi

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn
  tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Vinkkejä pk-yrityksen markkinointiin

  Tutustu asiantuntijoidemme kirjoittamiin oppaisiin ja artikkeleihin.

  Tilaa vinkit markkinointiin!

  Tilaa uutiskirjeemme, joka sisältää blogeja markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä WDS:n kuulumisia.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   In English Ota yhteyttä