Raikasta makuelämystä brändistrategian ja sisällöntuotannon avulla

Case: Ohakune - Huikka muutokselle

Ohakune on uusi ja innostava toimija virkistävien limonadi- ja kombuchamakujen maailmassa. Yritys lähestyi meitä tavoitteenaan vahvistaa Ohakunen brändiä, kasvattamaan tuotteen tietoisuutta sekä lisäämään myyntiä digitaalisen markkinoinnin avulla.

WDS:n ammattitaitoisen porukan kanssa yhteistyö on ollut miellyttävää ja helppoa. Yhdessä olemme saaneet kehitettyä yrityksemme brändiä ja digimarkkinointia toivomaamme suuntaan”. – Matti Kukkonen, Toimitusjohtaja, Ohakune Oy

Brändistrategia ja konseptointi

Aloitimme yhteistyömme syvällisellä brändianalyysillä, joka auttoi meitä ymmärtämään tuotteen arvopohjaa, kohdeyleisöä ja kilpailijakenttää. Tämän pohjalta loimme brändistrategian, jossa korostui erityisesti tuotteen luonnollinen ainesosavalikoima, tinkimätön laatu sekä markkinoiden paras makuelämys.

Ohakunen tuotteet haluttiin markkinoille selkeästi taistelemaan paikastaan muiden limonadivalmistajien (ja myös alkoholituotteiden) rinnalle. Käsityöllä valmistetut limonadit ja kombuchat ovat täydellinen vaihtoehto heille, jotka haluavat panostaa ennen kaikkea makuelämyksiin. Syntyi kattokonsepti “Huikka muutokselle.” Konseptilla otetaan orgaanisen somen sisällöissä rohkeasti kantaa ajankohtaisiin ja puhutteleviin aiheisiin.

Tutustu brändin kehittämiseen

Somen visuaalisen ilmeen suunnittelu sekä maksettu some-mainonta kasvattamaan brändin tunnettuutta

Suunnittelimme yhtenäisen, brändiä tukevan ja houkuttelevan ilmeen sosiaalisen median kanaville. Visuaalisessa ilmeessä korostuu urbaani ympäristö, rouheus ja ennen kaikkea asenne.

Sosiaalista mediaa varten toteutimme kevyen kuvauspäivän, jossa tuotettiin mediapankkiin kuvia sekä videoklippejä. Kohdennetussa, maksetussa some-mainonnassa hyödynnämme Meta-, TikTok- ja Google-mainontaa.

Tutustu Ohakunen Instagramiin

Some-tavoitettavuuden kasvu + 800%

TikTokissa näyttökertoja kuukaudessa yli 1 milj.

Toivotko yrityksellesi kasvua? Sovitaan tapaaminen!

Alkukartoituksessa käymme läpi

 • Liiketoimintanne tulevien vuosien tavoitteet
 • Lähtötilanteen kartoitus & markkinoinnin tarpeiden määrittely
 • Tapaamisen jälkeen saat tarkemman tarjouksen ja aikataulun yhteistyömme aloituksesta

Henri Hienonen Sales Director 050 361 7764 henri.hienonen@wds.fi

  Lähettämällä viestin hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn
  tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  In English Ota yhteyttä